Bemutatkozás
Az Irodát dr. Nahóczky Endre ügyvéd alapította 2003-ban. Tevékenységének középpontjában a büntetőjog, az ingatlanjog, a társasági jog és a szerződési jog áll, ugyanakkor széleskörű szakmai ismeretekkel és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik a csőd-, felszámolási- és végrehajtási jog területén is. Az Iroda több magyar kis- és középvállalkozás állandó jogi képviseletét tartós megbízás keretében látja el. Legfőbb jellemvonása a nagyfokú rugalmasság, az ügyek gyors és hatékony megoldása viszonylagosan alacsony díjazás mellett.


Dr. Nahóczky EndreA szegedi József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát "cum laude" minősítéssel 1997-ben. Innentől ügyvédjelöltként, majd tagként dolgozott a Szegedi 5. számú Ügyvédi Irodában, büntető- és társasági jogi területen.

A jogi szakvizsgát 1999-ben tette le. 2000. február 3. napja óta a Szegedi Ügyvédi Kamara tagja. 2003. április 1. napja óta a Nahóczky Ügyvédi Iroda, majd jogutódja az Imre és Társai Ügyvédi Iroda tagja és irodavezetője. 2009. április 1. napjától ismét a Nahóczky Ügyvédi Iroda keretein belül praktizál.

2012-ben az SZTE Gazdaságtudományi Karán jogász-közgazdász, 2013-ban a PTE Jogtudományi Karán felszámolási és vagyonfelügyeleti szakjogász szakképzettséget szerzett.

Angol nyelvtudással rendelkezik.

Nahóczky Ügyvédi Iroda 6721 Szeged, Juhász Gyula u. 5/A. I/4.